Yhteistyökumppani

topbee

Viralliselta nimeltään Toimistotarviketukku Topbee Oy on toimistojen liikelahja -ja tarviketukku. Yritys on perustettu Porissa vuonna 2001. Päämarkkina-alueemme on Satakunta sekä Uudenkaupungin ja Laitilan alue.

Valikoimastamme löydät perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi lukuisan määrän muita toimiston tarpeita esim. liikelahjoja, ergonomiatuotteita, toimistokalusteita ja työtuoleja.

Tehtävänämme on tehdä palveluillamme toimistosi työstä hieman helpompaa ja miksei hauskempaakin.

fiblon

Fiblon valmistaa kattaus-, pyyhintä- ja mukavuustuotteita mm. hotelleille, ravintoloille, pitopalveluille, lento- ja rautatieyhtiöille sekä risteilyaluksille. Fiblonin ainutlaatuinen palvelukonsepti auttaa tehostamaan yrityksesi toimintaa ja lisäämään kannattavuutta.

Fiblon panostaa pitkiin asiakassuhteisiin, uskoen vakaasti, että niiden onnistuminen edellyttää jatkuvaa huolenpitoa. Fiblon löytää kestävimmät ratkaisut yrityksellesi ja kehittää niitä ottaen kaikessa toiminnassa ja ratkaisuissa huomioon taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöystävälliset näkökulmat. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi yrityksesi saa käyttöön myös ainutlaatuisen palvelukonseptin.

konto

Konto on keskittynyt valmistamaan huopa- ja levytuotteita pintaturpeesta. Konto valmistaa pääasiallisesti kasvualustoja ja akustiikkatuotteita. Konto tekee myös jonkin verran öljynimeytys- ja eristetuotteita. Konton tuotteet ovat muotoiltavissa eri tiheyksisinä ja eri kuituvaihtoehdoilla myös muihin käyttötarkoituksiin. Pintaturpeen lisäksi voidaan käyttää muitakin luonnonkuituja, kuten puuta, pellavaa ja kierrätyspaperia. Konton tuotteet ja tuotantomenetelmä ovat patentoituja.

Kontolle tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

.

Väripori

Väripori parantaa kotien ja julkistentilojen viihtyisyyttä laadukkailla tuotteilla ja hyvällä palveluasenteella. Oli kyseessä sitten remontti- tai sisustusprojekti, Väriporista löydät sinulle sopivimmat materiaalit ja saat apua myös ideointiin. Väripori haluaa olla Porissa kodin pintojen ykkönen.

Mainosrumpu

Porilainen painotalo. Mainosrummun palveluihin kuuluvat suurkuvatulosteet, mainosteippaukset, mainostaulut ja -kyltit, asustepainatukset sekä tarrat ja tarratekstit.

amwalls_320x

Suomen AM-Markkinointi Oy:llä on vankka jalansija suomalaisessa tapettien maahantuonnissa. Perinteisten tapettien ja valokuvatapettien ohella tuotevalikoimaan kuuluvat sisustustarrat, lasitaulut, sisustusparrut, -listat ja rosetit. Lisäksi tuotevaikoimassa ovat Pride valmisliimat ja liisterit.

vaakuna-pori

Me tääl Pori Vaakunas halutaa palvel kaikkii asiakkait ku kuningast, ilosel fiiliksel ja persoonallisel otteel. Meit o tääl 120 ystävällist pärstää iha vaa sua varte ja kute näist videoistki näkkyy jokane meist o oma vallottava, hyvän- tahtone persoonas. Tuu nauttii meirä vieraanvaraisuurest täysi syrämi!